networking-600
Business Networking

Coworkperativa din Romană și MORE Networking

Dacă alegi să faci parte din comunitatea Coworkperativa, alegi să ai acces la comunitatea MORE Networking; nu este extraordinar să te bucuri în același timp de un spațiu de coworking unde poți pleca de acasă să lucrezi într-un loc liniștit, nu într-o cafenea.

Untitled design - 2024-04-23T143846.450
Business Networking
Într-o eră dominată de informații rapide și deseori superficiale, găsirea unei surse de conținut media de calitate poate fi o provocare.

Remote work este o modalitate de a te conecta cu oameni din întreaga lume și de a construi o comunitate globală.

Scott Galloway
7-600
Business Networking
Dacă ești freelancer sau angajat și trebuie să lucrezi remote sau de acasă, un spațiu de coworking ar trebui să fie prima ta opțiune când te gândești de unde să lucrezi. Acasă este pentru familie și viața ta personală.
ln-1200
Business Networking
Urmărește Coworkperativa pe Linkedin și poți descoperi noutăți sau detalii interesante despre spațiul nostru de coworking alături de comunitatea noastră.

Spațiile de coworking sunt noul birou al mileniului trei. Ele oferă un mediu flexibil și colaborativ, perfect pentru oamenii care doresc să își construiască propria afacere sau să lucreze pentru o companie din orice colț al lumii.

Richard Branson

Poți cumpăra instant accesul la Coworkperativa din Romană prin noua platformă Thia.

fbgroup-1200
Grup de Facebook
Spațiile de coworking oferă, de asemenea, oportunități de socializare și colaborare cu alți profesioniști. Acest lucru poate fi deosebit de benefic pentru oamenii creativi, care pot beneficia de feedback și de idei noi.

Spatiul nostru de coworking ti-a atras atentia?

Daca totusi mai ai nevoie de informatii suplimentare, contacteaza-ne si iti raspundem rapid.