Atelier de pictura pentru copii – strangere de fonduri

Detalii eveniment

Dragi părinți și copii,

Alături de gazda noastră, Coworkperativa, avem plăcerea și bucuria de a vă invita la un atelier de pictură dedicat micilor artiști și totodată unei cauze nobile – construcția unui spital de îngrijire palitivă pedriatică lângă București, sub egida Hospice Casa Speranței. 💚

Aceasta este o oportunitate minunată pentru copii de a-și exprima creativitatea și de a învăța tehnici noi de pictură, în timp ce contribuie la o schimbare reală și semnificativă în viața altor micuți care au mare nevoie de spijinul nostru.

De ce să participați:

🎈Copiii vor avea ocazia să își exprime creativitatea prin pictură, să învețe tehnici noi și să creeze adevărate opere de artă.
🎈Atelierul este o oportunitate excelentă pentru dezvoltarea abilităților artistice și a imaginației.
🎈Contribuția la o cauză nobilă – toate fondurile strânse vor fi donate direct către Hospice Casa Speranței pentru construcția noului spital.

Detalii eveniment:
🗓 Sâmbătă, 22 iunie 2024
⏰11:00 – 13:00
📍 Coworkperativa, Strada Aurel Vlaicu 62-66, București
🎁 Taxa de participare va fi sub formă de donație minim recomandată de 70 de lei și se va plăti cash sau cu cardul în ziua atelierului
🥳 Vârsta de participare: 6 ani +

Pentru ca numărul de locuri este limitat la 15, este necesară înscrierea pentru rezervarea locului.

Pentru înscrieri sau mai multe informații, ne puteți trimite un mesaj sau suna la +40 723 360 388, sau ne puteți trimite un mesaj pe pagina noastră de Facebook, Mooz ARTelier.
Vă așteptăm cu mult drag, să facem fapte bune împreună! 🤗

Informatii eveniment

Spatiul nostru de coworking ti-a atras atentia?

Daca totusi mai ai nevoie de informatii suplimentare, contacteaza-ne si iti raspundem rapid.