Evenimentele Coworkperativa

Descopera spatiul de coworking din Piata Romana Coworkperativa.

IMM Plus, Ce trebuie să știi?

Vom afla de la Andrei Muraru, expertul de la Soluții Financiare Smart (creditare-imm.ro), oportunitățile oferite de Schema de Ajutor de Stat IMM PLUS

#Vinsiatat

“Vin și atât.” este o nouă serie de evenimente marca Coworkperativa. În fiecare joi de la 19.00 te invităm să te alături împreună cu invitații tăi, prieteni sau colegi. Nu ne place complicat așa că o sa fie simplu, trebuie doar să veniți, vinul îl aducem noi, voi veniți cu poveștile.

Seara cu vin si pictura

Vă invităm deschideți ușa creativității într-un mediu relaxant și prietenos, într-o seara de neuitat petrecută între oameni frumoși la Coworkperativa, un spațiu primitor localizat în inima Bucureștiului.

Invata sa comunici eficient, convingator si persuasiv cu ajutorul PCM

Process Communication Model este un instrument de identificare a personalității celuilalt care te ajută să fii mai convingător în actul de vânzare, mai persuasiv în cel de conducere și mai ușor de înțeles de către cei din jur.

Coworkperativa din Romană și MORE Networking

Dacă alegi să faci parte din comunitatea Coworkperativa, alegi să ai acces la comunitatea MORE Networking; nu este extraordinar să te bucuri în același timp de un spațiu de coworking unde poți pleca de acasă să lucrezi într-un loc liniștit, nu într-o cafenea.

Spatiul nostru de coworking ti-a atras atentia?

Daca totusi mai ai nevoie de informatii suplimentare, contacteaza-ne si iti raspundem rapid.