Business Networking, Independenți, Împreună!

Februarie 27, 2024 | Coworking & NetworkingBucuresti

„Business networking is much more than showing up at networking functions, shaking a lot of hands and collecting a bunch of cards.” Ivan Misner

Dacă alegi să faci parte din comunitatea Coworkperativa, alegi să ai acces la comunitatea MORE Networking; nu este extraordinar să te bucuri în același timp de un spațiu de coworking unde poți pleca de acasă să lucrezi într-un loc liniștit, nu într-o cafenea, cu totul inclus, unde chiar și cafeaua este de specialitate la fel ca cea de la cafeneaua preferată și pe langă beneficiul biroului unde lucrezi și pe care-l poți accesa oricând 24/7, să ai și acces la networking adevărat alături de poate cea mai mare comunitate de business networking din România?

Intr-o lume asaltată de social-media unde majoritatea relaționărilor dintre oameni sunt mediate și ghidate de marketing-ul digital, este din ce în ce mai greu să recunoști o conexiune reală, iar relațiile antreprenoriale între potențiali parteneri sunt diluate și bazate pe incertitudini. Te poți folosi de social-media pentru a încerca să îți promovezi afacerea, dar eficiența unei astfel de strategii se atinge după investiții substanțiale și timp îndelungat. În realitate, oricât de avansată este tehnologia și marketing-ul digital odată cu ea, cel mai incipient și eficient canal de creștere a vânzărilor a rămas tot „word of mouth”, „din gură-n gură” cum spunem noi românii, pentru că odată cu produsul recomandat este atașată acea emoție care ne ghidează să acționăm: INCREDEREA.

Din totdeauna oamenii au inventat tot felul de oportunități de conectare, tocmai pentru a facilita interacțiunile directe, face-to-face, pentru a putea transmite uman mesajul și emoția și de fiecare dată s-a promovat autenticitatea, atributul esential pentru a consolida emoția în vânzările directe. Așadar, pentru ca produsul tău să fie atractiv, trebuie să-l comunici pieței ca fiind autentic și de încredere și trebuie sa o faci direct, fară un ecran între tine și audiență; ecranul intermediar are și el rolul lui, dar trebuie să fie complementar interacțiunilor directe.

Marketing-ul este știința complexă care ajută produsul sau serviciul tău să ajungă la audiență prin multiple și diferite canale, unele offline/online, văzute sau nevăzute, posibilitățile fiind infinite în funcție de buget și creativitate, dar primele acțiuni pe care le ai la îndemană pentru a-ți promova afacerea sunt și cel mai simplu de realizat: NETWORKING-ul, interacțiunea directă cu o audiență reală.

În epoca modernă este mai simplu să gasești evenimente unde să poți interacționa cu antreprenori sau consumatori, există nenumărate comunități sau grupuri unde te poți introduce să iți poți prezenta afacerea, dar oare suntem cu toții la fel de confortabili să facem asta cu necunoscuți?

Să abordezi persoane necunoscute la un eveniment nu este o sarcină atât de ușoară pe cât pare. Majoritatea oamenilor ies greu din zona de confort și nu ințiază ușor conversații cu oameni pe care nu-i cunosc, oricât de mult și-ar dori asta. Ei nu vor face networking la evenimente ci vor căuta cu disperare cunoscuți sau se vor lipi de colegii cu care au venit pentru confortul propriu.

Business networking-ul este tot o acțiune organizată de marketing, este ieftină, la îndemâna și eficientă pentru dezvoltarea de relații și oportunități de afaceri, bazate pe recomandări și introduceri directe, față în față la întâlniri și evenimente. Mai mult, oferă o modalitate de a ajunge la factorii de decizie, pe care altfel ar putea fi dificil de contactat cu ajutorul metodelor convenționale de publicitate. În plus, rețelele de afaceri aduc avantajul de recomandare și de introducere cu caracter personal, care sunt întotdeauna foarte utile pentru dezvoltarea oportunităților de afaceri.

MORE Networking este o comunitate de antreprenori prezentă de mulți ani în România și reușește cu succes sa creeze relații și nu baze de date. Au construit și consolidat mii de relații de afaceri în antreprenoriatul greu încercat din România și au facut asta cu profesionalism alături de membrii comunitătii, acei profesioniști pe care doar succesul îi satisface.

Coworkperativa din Romană se alătură comunității MORE Networking și spriijnă intențiile membrilor activi de a se face cunoscuți și de a consolida relații de afaceri noi, cu parteneri pe care îi pot aborda direct, de cele mai multe ori imposibil de realizat pe alte canale de relaționare.

Te așteptăm alături de noi, suntem Independenți dar trebuie să fim Împreună!

Articole asemanatoare

Seara cu vin si pictura

18 aprilie 2024 | Coworkperativa din Romană Înscrie-te la eveniment Vă invităm deschideți ușa creativității într-un mediu relaxant și prietenos, într-o seara de neuitat petrecută între oameni frumoși la Coworkperativa,

Citeste mai mult

Vin și atât.

Vin și atât. 9 mai 2024 | Coworkperativa din Romană Înscrie-te gratuit la eveniment Continuăm seria de întâlniri #Vinșiatât la Coworkperativa din Romană. Din două în două săptămâni, joia de

Citeste mai mult

Cowork Bucuresti

Spațiile de coworking în București, moft sau necesitate? Februarie 20, 2024 | Coworking Spaces Bucuresti Spațiile de lucru flexibile, colaborative, denumite generic „Coworking Space”, vor fi următorul model de birouri

Citeste mai mult

Spatiul nostru de coworking ti-a atras atentia?

Daca totusi mai ai nevoie de informatii suplimentare, contacteaza-ne si iti raspundem rapid.